Per Kineone Stagil

Home / Per Kineone Stagil

Per Kineone Stagil

  • 31156398
  • per.kineone@gmail.com
  • Skibhusvej 173
    5000 Odense C

Lidt om mig...

Tegning har altid , siden jeg var en lille dreng, haft min interesse men historien starter rigtigt i slutningen af 80erne , da graffitien kommer til danmark hvor man i ly af mørket malede på alt hvad  der kunne males på 😉 ...( heraf også navnet KINEONE ).... nogle år senere støder jeg tilfældigt ind i “tattoo-per” som introducerer mig for tattoverings kunsten, så gik det stærkt.....

Jeg nyder selve udfordringen i tatoveringen , i de forskellige stilarter, og prøver at sætte mig ind i de forskellige regler der måtte være . Jeg foretrækker at lave black/gray , nordisk eller feminine tattoveringer....men er selvfølgelig åben for forslag  😉

Er klar på at udføre DIN personlige tattoo, bedst muligt... 🙂