Tattoo Miki

Home / Tattoo Miki

Tattoo Miki

  • 60609410
  • tattoomiki@gmail.com
  • Skibhusvej 173
    5000 Odense C

Lidt om mig...

Jeg er født i 1984 og har altid haft en stor interesse for tattoveringer siden jeg har teenager. Jeg valgte dog dengang at blive udlært tømrer og har arbejdet med dette frem til jeg kørte galt på motorcykel i 2009, hvilket betød jeg måtte lægge mit liv totalt om pga. flere komplicerede brud, bla. i ryggen. Jeg kastede mig ud i at begynde at tegne meget mere og tusse på venner og familie og fandt hurtigt ud af jeg havde flair for det.

Så da jeg var kommet mig helt ovenpå min ulykke,og havde fundet grund principper mm. kom jeg ned i Kineone og startede som professionel og selvstændig tatovør i mit eget firma Tattoomiki.

Jeg har fundet min egen stil og holder af at udtrykke mig hovedsageligt i Black and Grey, men sørger også for at udvikle mig i Color. Jeg har mest arbejdet i skrift, nordisk og realisme og feminine mønstre til kvinder, men gør meget ud af at komme omkring så mange stilarter så muligt, så jeg kan lidt af alt. Jeg har været på seminar ved Niels Hamann og gør meget ud af at udvikle mig løbende bl.a. ved at hente inspiration i bøger, blade og især Tattooconventions rundt i Danmark og rundt i verden.

Når du skal bestiller tid ved mig vil jeg anbefale du kigger ned i shoppen og vi får en snak sammen, hvor jeg helst ser du har nogen forslag samt referencer  med så vi har et fælles udgangspunkt. Derfra vil jeg altid sætte mit eget præg på tattoveringen så jeg kan stå 100% inden for den og ved den passer til

dig og din krop.-

BEMÆRK AT AL SKRIFT DATOER OG NAVNE ER DIT ANSVAR FOR AT DET ER STAVET KOREKT -

Jeg ser frem til tusse dig og give dig en god oplevelse med det.